Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-07-06 07:19

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/skarpa-reformer-for-40-miljarder-i-valmanifestet/

DN DEBATT

DN Debatt. ”Skarpa reformer för 40 miljarder i valmanifestet”

De 125 000 barn som föds i år kan få det sämre ställt än sina föräldrar, men det behöver inte bli så; vi kan göra ett annat val, skriver (fr v) Mikael Damberg, Carin Jämtin, Stefan Löfven och Magdalena Andersson.
De 125 000 barn som föds i år kan få det sämre ställt än sina föräldrar, men det behöver inte bli så; vi kan göra ett annat val, skriver (fr v) Mikael Damberg, Carin Jämtin, Stefan Löfven och Magdalena Andersson. Foto: Stig-Åke Jönsson / TT

Presenteras i dag. Sverige har råd med förändring. Därför lanserar vi i vårt valmanifest skarpa reformer för 40 miljarder kronor, som stärker jobb och välfärd, och där skolan är central. Bättre skolresultat är avgörande för att nå EU:s lägsta arbetslöshet, skriver fyra ledande socialdemokrater.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis fram till valet!

Alla artiklar gratis fram till 11 september, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.