Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-03-22 11:13

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/skydd-av-palestinierna-en-plikt-vid-skapandet-av-israel/

DN DEBATT

DN Debatt. Skydd av palestinierna – en plikt vid skapandet av Israel

Det är stor risk att de generationer av unga palestinier som har sett sina föräldrar, syskon och barn skjutas till döds och fått sina hem skövlade endast kan känna hopplöshet och hat, skriver Anne Ramberg, Advokatsamfundet.
Foto: Carolyn Cole

Angår alla. Israels agerande är inte förenligt med internationell rätt. Allvarliga brott mot mänskliga rättigheter sker varje dag, och vi kan inte stå passiva längre. Kampen för upprätthållandet av dessa rättigheter måste föras av alla, med hjälp av de fredliga vapen som står till buds: ord och sakargument, skriver Anne Ramberg, Advokatsamfundet.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs gratis fram till nationaldagen.

Alla artiklar gratis fram till 6 juni, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.