Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-01-31 10:36

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/socialdemokraterna-bjuder-in-kand-forsvarare-av-terrordad/

DN DEBATT

DN Debatt. "Socialdemokraterna bjuder in känd försvarare av terrordåd"

S lierar sig med grupper som bejakar självmordsbombare när Azzam al-Tamimi bjuds in, skriver Fredrik Malm och Makan Afshinnejad. Genom att bjuda in den ledande Hamasideologen Azzam al-Tamimi, som förordar självmordsattacker mot civila, till sitt seminarium i dag har Broderskapsrörelsen och socialdemokratiska studentförbundet lierat sig med de grupper som bekämpar viktiga reformer inom det muslimska samhället. Extremister som drivs av hat mot andra grupper måste marginaliseras i samhällsdebatten, skriver Fredrik Malm och Makan Afshinnejad.

DIGITAL PRENUMERATION

Missa inte

Läs gratis i 100 dagar!

Alla artiklar gratis i 100 dagar, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.