Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-06-04 10:40

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/starkt-folkligt-stod-for-ratt-till-familjeaterforening/

DN DEBATT

DN Debatt. ”Starkt folkligt stöd för rätt till familjeåterförening”

Rätten till familjeåterförening måste säkerställas, både för flyktingar och för alternativt skyddsbehövande. Man ska inte tillämpa försörjningskrav som i praktiken omöjliggör familjeåterförening, skriver artikelförfattarna.
Foto: TT

DN DEBATT 27/2.

Svenska kyrkan, Rädda barnen och Röda korset: Den parlamentariska migrationskommittén måste se bortom kortsiktiga politiska intressen.

Vår nya undersökning visar att det finns ett starkt stöd både för rätten till familjeåterförening och för att personer med humanitära skäl ska kunna stanna i Sverige.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs gratis hela sommaren.

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 75 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.