Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-09-30 02:25

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/stockholm-kan-inte-lamnas-ensam-i-kampen-mot-valdet/

DN DEBATT

DN Debatt. ”Stockholm kan inte lämnas ensamt i kampen mot våldet”

Hundratals poliser från övriga landet har lånats in till Stockholm. Regeringen måste se till att fler kommer till huvudstaden permanent, skriver artikelförfattarna.
Foto: Jonas Lindkvist

DN DEBATT 29/8.

Gång på gång blir Stockholm vittne till kriminalitetens framfart i form av skjutningar och sprängningar. Vi gör allt vi kan för att mota tillbaka våldet och stoppa gängrekryteringen. Men vi behöver hjälp. Storslagna ord från regeringen räcker inte – det krävs konkret handling och resurser, skriver borgarråden Karin Wanngård (S) och Alexander Ojanne (S).

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs gratis till lucia.

Alla artiklar gratis fram till 13 december, sen för halva priset i ett helt år (endast 75 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

  • DN.Prio

    Dagligt nyhetsbrev med handplockad läsning

  • DN.se

    Obegränsad tillgång till alla artiklar på DN.se

  • e-DN

    Tidningen i digital version (Ingår första 30 dagarna)

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.