Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-04-11 19:08

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/stopp-for-anhoriginvandring-gor-att-farre-hittar-forsorjning/

DN Debatt

DN Debatt. ”Stopp för anhöriginvandring gör att färre hittar försörjning”

Varenda småföretagare vet att närhet till familj och släktingar är viktiga på många sätt. Småföretagare behöver breda kontaktytor, goda råd, emotionellt stöd, och tillfällig hjälp vid arbetstoppar, skriver Karl Wennberg och Miriam Bird.
Varenda småföretagare vet att närhet till familj och släktingar är viktiga på många sätt. Småföretagare behöver breda kontaktytor, goda råd, emotionellt stöd, och tillfällig hjälp vid arbetstoppar, skriver Karl Wennberg och Miriam Bird. Foto: Hasse Holmberg TT

Motverkar integration. Restriktionerna för familjeåterförening är en humanitär kris för dem som drabbas, men utgör även ett problem för migranter som vill skapa egen försörjning genom företagande. Den nya migrationspolitiken minskar möjligheten till arbetsmarknadsintegration, skriver forskarna Karl Wennberg och Miriam Bird.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in