Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-09-25 03:12

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/storsta-fornyelsearbetet-pa-20-ar-ska-modernisera-s/

DN DEBATT

DN Debatt. ”Största förnyelsearbetet på 20 år ska modernisera S”

”Vi har involverat samtliga partidistrikt i workshops och tusentals medlemmar har deltagit i förnyelseprojektet för Socialdemokraterna”, skriver, Carin Jämtin, Stefan Löfven, Magdalena Andersson och Mikael Damberg.
Foto: Lars Lindqvist

Ny strategi för partiet. Fler unga på valbar plats, en bättre mix av olika kompetenser och ny strategi för samarbeten med näringsliv och den akademiska världen. Det är tre konkreta åtaganden vi nu presenterar för att föra Socialdemokraterna in i framtiden, skriver partiets ledande företrädare.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 27 november!

Alla artiklar gratis fram till 27 november, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.