Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-01-26 05:09

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/svartmalningen-av-danderyd-tycks-inte-ha-nagra-granser/

DN Debatt

DN Debatt. ”Svartmålningen av Danderyd tycks inte ha några gränser”

Om statsministern i stället tagit upp problemen med stöldligor som rensar hela villakvarter på cyklar, rån av barn som är på väg hem från skolan eller hur vi kan hjälpas åt för att inte vara Sveriges smörgåsbord för internationella inbrottsligor – då hade vi varmt välkomnat det, skriver artikelförfattarna.
Om statsministern i stället tagit upp problemen med stöldligor som rensar hela villakvarter på cyklar, rån av barn som är på väg hem från skolan eller hur vi kan hjälpas åt för att inte vara Sveriges smörgåsbord för internationella inbrottsligor – då hade vi varmt välkomnat det, skriver artikelförfattarna. Foto: Paul Hansen

DN DEBATT 22/8. Stefan Löfven beskyller invånare i Danderyd för att vara de som knarkar mest. Det är mycket allvarligt när vår statsminister med felaktiga uppgifter försöker vinna en billig partipolitisk poäng. Vi bjuder in dig till Danderyd för att diskutera hur gängkriminaliteten kan bekämpas utan att skylla på Danderydsborna, skriver Hanna Bocander (M) och Johanna Hornberger (M).

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in