Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-04-13 16:33

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/svensk-host-oktober-2019/

DN Debatt

DN Debatt. ”Svensk höst, oktober 2019”

Bildning är inte förenlig med konspirationsteorier. Den är inte förenlig med klimatförnekelse. Den är inte förenlig med nedsättande och cyniskt språk, med att kalla medmänniskor något annat än just medmänniskor, skriver Sverker Sörlin.
Bildning är inte förenlig med konspirationsteorier. Den är inte förenlig med klimatförnekelse. Den är inte förenlig med nedsättande och cyniskt språk, med att kalla medmänniskor något annat än just medmänniskor, skriver Sverker Sörlin. Foto: Hasse Holmberg / TT

DN DEBATT 27/10. En känsla av att vara ensam, övergiven inte bara av sina vänner utan även av förnuftet och rättfärdigheten. Att mötas av lögner och när detta stillsamt påpekas få höra osanningen försvaras. Det är vardagsversionen av helvetet på jorden. Det är ett samhälle som vi måste vara överens om att vi inte kommer att tillåta, skriver Sverker Sörlin.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in