Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-03-20 19:40

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/svenska-foraldrar-sticker-ut-i-synen-pa-distansarbete/

DN DEBATT

DN Debatt. ”Svenska föräldrar sticker ut i synen på distansarbete”

Över tid förbättras upplevelsen av distansarbete, men för ensamstående med yngre barn och utan barnomsorg blir situationen särskilt problematisk, skriver artikelförfattarna.
Foto: Pontus Lundahl/TT

DN DEBATT 2/2.

Nader Ahmadi, generaldirektör vid Myndigheten för arbetsmiljökunskap, med flera: I Sverige har erfarenheterna av hemarbete under pandemin varit mer positiva än i de flesta andra länder. En trolig förklaring är att grundskolor och förskolor hållit öppet. Men det finns fler aspekter som spelar in. Det visar en sammanställning av internationell forskning.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs gratis fram till nationaldagen.

Alla artiklar gratis fram till 6 juni, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.