Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-02-04 07:23

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/sverige-behover-vaxande-bolag-som-utvecklas-genom-tiotusentals-egna-affarsplaner/

DN DEBATT

DN Debatt. "Sverige behöver växande bolag som utvecklas genom tiotusentals egna affärsplaner"

När socialdemokraternas partiledning presenterat sin så kallade affärsplan för Sverige, lämnar Stefan Löfven, Carin Jämtin, Mikael Damberg och Magdalena Andersson flera helt avgörande frågor obesvarade. Att ta ansvar för Sverige förutsätter en samlad politik som bygger på att man är beredd att göra reformer och prioriteringar på riktigt. Det ställer höga krav på genomarbetade förslag som också är finansierade. Detta lämnar Socialdemokraterna inga svar på. Själva tanken om en nationell ”affärsplan” tyder på att Socialdemokraterna helt har missförstått politikens roll i förhållande till näringslivet och arbetsmarknaden, skriver Alliansens fyra partisekreterare.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs gratis fram till valborg!

Alla artiklar gratis till 30 april, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.