Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-11-28 13:45

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/sverige-gar-mot-en-svar-ekonomisk-vinter/

SVENSK POLITIK

DN Debatt. ”Sverige går mot en svår ekonomisk vinter”

Trygghet har blivit vår tids stora frihetsfråga och vi avser genomföra en fullständig översyn av strafflagstiftningen, skriver artikelförfattarna.
Foto: DN, TT

DN DEBATT 8/11.

När vi samarbetspartier lägger fram vår första budget gör vi det i ett läge där den höga inflationen talar för en återhållsam finanspolitik. Vi föreslår bland annat ett särskilt stöd till energieffektivisering av småhus, och aviserar en garantiram för kärnkraft, skriver Elisabeth Svantesson (M), Oscar Sjöstedt (SD), Hans Eklind (KD) och Carl B Hamilton (L).

DIGITAL PRENUMERATION

Missa inte!

Läs DN gratis fram till mars 2023.

Alla artiklar gratis fram till 28 februari 2023, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.