Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-03-29 00:27

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/sverige-maste-aterga-till-en-reglerad-invandringspolitik/

DN DEBATT

DN Debatt. ”Sverige måste återgå till en reglerad invandringspolitik”

Vi ser nu över hela världen hur människors oro utnyttjas av mörka krafter vi felaktigt trott tillhörde historien. Donald Trumps valseger i USA är det senaste exemplet, skriver artikelförfattarna.
Foto: Andrew Harnik AP

Sverige behöver ett nytt projekt. Många LO-medlemmar vi träffar tycker att utvecklingen i vårt land går åt fel håll. En del av det som gått fel beror på att vi hade en högerregering. Men arbetarrörelsen är medskyldig till de växande klyftorna. Vi måste nu lyssna, erkänna problemen och erbjuda konkreta lösningar, skriver LO:s ledning.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs gratis fram till midsommarafton.

Alla artiklar gratis fram till 23 juni, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.