Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-05-17 20:55

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/sveriges-sak-ar-var/

DN DEBATT

DN Debatt. ”Sveriges sak är vår”

Finland och Sverige har en relation som är unik på flera sätt. Det är viktigt att vi fortsätter arbeta målmedvetet för att stärka det utrikespolitiska samarbetet mellan Sverige och Finland. Här har jag haft nöjet att arbeta i nära samarbete med min svenska kollega Margot Wallström, skriver Timo Soini, här tillsammans med Wallström.
Finland och Sverige har en relation som är unik på flera sätt. Det är viktigt att vi fortsätter arbeta målmedvetet för att stärka det utrikespolitiska samarbetet mellan Sverige och Finland. Här har jag haft nöjet att arbeta i nära samarbete med min svenska kollega Margot Wallström, skriver Timo Soini, här tillsammans med Wallström. Foto: Kalle Parkkinen/IBL

DN DEBATT 27/1. Sveriges och Finlands försvarssamarbete är ett relativt nytt, men ett viktigt kapitel i samarbetet mellan våra länder. Det har framskridit utmärkt väl. Det är viktigt att det också sträcker sig till grundläggande säkerhetsaspekter som förebyggande av konflikter, jämställdhet och försvar av det multilaterala systemet, skriver Finlands utrikesminister Timo Soini.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in