Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-10-03 00:04

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/sveriges-sak-ar-var/

DN DEBATT

DN Debatt. ”Sveriges sak är vår”

Finland och Sverige har en relation som är unik på flera sätt. Det är viktigt att vi fortsätter arbeta målmedvetet för att stärka det utrikespolitiska samarbetet mellan Sverige och Finland. Här har jag haft nöjet att arbeta i nära samarbete med min svenska kollega Margot Wallström, skriver Timo Soini, här tillsammans med Wallström.
Foto: Kalle Parkkinen/IBL

DN DEBATT 27/1. Sveriges och Finlands försvarssamarbete är ett relativt nytt, men ett viktigt kapitel i samarbetet mellan våra länder. Det har framskridit utmärkt väl. Det är viktigt att det också sträcker sig till grundläggande säkerhetsaspekter som förebyggande av konflikter, jämställdhet och försvar av det multilaterala systemet, skriver Finlands utrikesminister Timo Soini.

DIGITAL PRENUMERATION

Läs gratis till nyårsafton!

Alla artiklar gratis fram till 31 december, sen för halva priset i ett helt år (endast 75 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

  • DN.Prio

    Dagligt nyhetsbrev med handplockad läsning

  • DN.se

    Obegränsad tillgång till alla artiklar på DN.se

  • e-DN

    Tidningen i digital version (Ingår första 30 dagarna)

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.