Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-06-24 20:03

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/svt-maste-tillatas-utveckla-fler-tjanster-pa-natet/

DN DEBATT

DN Debatt. ”SVT måste tillåtas utveckla fler tjänster på nätet”

Man ska kunna lita på att vi strävar efter en nyhetsbevakning som är rättvis och lika hård mot alla. Därför kommer vi tydligare än tidigare att publicera utslagen i de fall där vi fälls i granskningsnämnden, skriver Hanna Stjärne.
Man ska kunna lita på att vi strävar efter en nyhetsbevakning som är rättvis och lika hård mot alla. Därför kommer vi tydligare än tidigare att publicera utslagen i de fall där vi fälls i granskningsnämnden, skriver Hanna Stjärne. Foto: Eva Tedesjö

Jag är försiktigt positiv till att public service i framtiden finansieras via skattsedeln. Men att alla då är med och betalar innebär en utmaning och ställer nya krav på SVT. Därför måste vi bland annat tillåtas att utveckla nya onlinetjänster för dem som inte tittar på traditionell tv, skriver Hanna Stjärne, vd för SVT.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in