Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-06-26 22:04

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/svt-maste-tillatas-utveckla-fler-tjanster-pa-natet/

DN DEBATT

DN Debatt. ”SVT måste tillåtas utveckla fler tjänster på nätet”

Man ska kunna lita på att vi strävar efter en nyhetsbevakning som är rättvis och lika hård mot alla. Därför kommer vi tydligare än tidigare att publicera utslagen i de fall där vi fälls i granskningsnämnden, skriver Hanna Stjärne.
Man ska kunna lita på att vi strävar efter en nyhetsbevakning som är rättvis och lika hård mot alla. Därför kommer vi tydligare än tidigare att publicera utslagen i de fall där vi fälls i granskningsnämnden, skriver Hanna Stjärne. Foto: Eva Tedesjö

Jag är försiktigt positiv till att public service i framtiden finansieras via skattsedeln. Men att alla då är med och betalar innebär en utmaning och ställer nya krav på SVT. Därför måste vi bland annat tillåtas att utveckla nya onlinetjänster för dem som inte tittar på traditionell tv, skriver Hanna Stjärne, vd för SVT.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis hela sommaren!

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Vi kunde inte ladda Klarna. Var god försök senare.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.