Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-02-03 21:28

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/tillfalliga-uppehallstillstand-loser-inte-akut-flyktingkris/

DN DEBATT

DN Debatt. ”Tillfälliga uppehållstillstånd löser inte akut flyktingkris”

Osäkerheten i att kanske inte få stanna i Sverige är direkt motverkande till att du med stort engagemang ska ta dig an din integration och etablering i Sverige, skriver artikelförfattaren.
Foto: Nicklas Thegerstrom

M måste våga leda. Vår partiledning målar upp en övergång från permanenta till tillfälliga uppehållstillstånd som migrations– och integrationspolitikens stora åtgärd. Men detta riskerar att medföra fler problem än lösningar. I stället måste partiet formulera en politik som vågar vara systemkritisk, skriver Rasmus Törnblom, Muf-ordförande.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs gratis fram till valborg!

Alla artiklar gratis till 30 april, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.