Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-06-14 18:41

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/tillsammans-klarar-sverige-och-tyskland-utmaningarna/

DN DEBATT

DN Debatt. ”Tillsammans klarar Sverige och Tyskland utmaningarna”

Jag är glad över att kunna fördjupa vårt samarbete när det gäller säkerhet och försvar under en ”virtuell resa” med mina departementskollegor från de nordiska länderna via bland annat videokonferenser, skriver Annegret Kramp-Karrenbauer.
Jag är glad över att kunna fördjupa vårt samarbete när det gäller säkerhet och försvar under en ”virtuell resa” med mina departementskollegor från de nordiska länderna via bland annat videokonferenser, skriver Annegret Kramp-Karrenbauer. Foto: Michael Kappeler/TT

DN DEBATT 12/6.

Tysklands försvarsminister Annegret Kramp-Karrenbauer: Det är av central betydelse att skapa en gemensam, europeisk syn på hot.

Därför måste samarbetet mellan EU och Nato stärkas ytterligare. Det känns bra att kunna räkna med våra svenska vänner i detta ambitiösa arbete. Tyska Bundeswehr och Försvarsmakten kan lita på varandra.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in