Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-04-19 04:46

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/var-alliansfrihet-bidrar-till-stabilitet-i-norra-europa/

DN Debatt

DN Debatt. ”Vår alliansfrihet bidrar till stabilitet i norra Europa”

Fastän vi inte är medlemmar i Nato har vi en nära samarbetslinje i förhållande till organisationen. Vi har också en stark transatlantisk länk, skriver statsministrarna Stefan Löfven och Juha Sipilä i denna debattartikel som samtidigt publiceras i finska tidningar.
Fastän vi inte är medlemmar i Nato har vi en nära samarbetslinje i förhållande till organisationen. Vi har också en stark transatlantisk länk, skriver statsministrarna Stefan Löfven och Juha Sipilä i denna debattartikel som samtidigt publiceras i finska tidningar. Foto: Jessica Gow TT

Inga tvära kast. Ryckighet och snabba omslag lämpar sig särskilt illa i frågor som rör våra länders säkerhet. Finland och Sverige driver sin säkerhetspolitik långsiktigt, i gott samarbete och i allt närmare kontakt med varandra, skriver statsministrarna Juha Sipilä och Stefan Löfven.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in