Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-12-09 00:48

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/vara-spelbolag-ska-oppet-redovisa-tal-for-riskspelande/

DN DEBATT

DN Debatt. ”Våra spelbolag ska öppet redovisa tal för riskspelande”

Det låga förtroendet för spelbranschen kan leda till oövertänkta regleringar, svårigheter att rekrytera samt att kunderna söker sig bort, skriver spelbolagen.
Foto: Helena Landstedt/TT

DN DEBATT 26/10.

Spel är ett utbrett folknöje, men allmänhetens förtroende för branschen är lågt. Vår uppfattning är att omvärlden har en förlegad bild av spel­bolag och vårt arbete mot spelmissbruk. Det vill vi ändra på. Därför redovisar vi från och med nu våra nyckeltal för problemspelande öppet, skriver vd:arna för ATG, Kindred Group och Svenska Spel.

DIGITAL PRENUMERATION

Missa inte!

Läs DN gratis fram till mars 2023.

Alla artiklar gratis fram till 28 februari 2023, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.