Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-12-06 10:36

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/vardpersonal-maste-lara-mer-om-alternativ-medicin/

DN DEBATT

DN Debatt. ”Vårdpersonal måste kunna mer om alternativ medicin”

Våra förslag syftar till att underlätta för den som funderar på att söka sig till komplementär eller alternativ vård att fatta väl övervägda beslut, skriver artikelförfattarna.
Foto: Caroline Tibell

DN DEBATT 28/3. Utredningen om komplementär och alternativ medicin (Kam) presenterar i dag en rad förslag. Bland annat vill vi att Socialstyrelsen får i uppdrag att ta fram obunden information om Kam-metoder som sedan presenteras i 1177 Vårdguiden. Vi menar också att vårdpersonal behöver bättre kunskaper om Kam, skriver utredaren Kjell Asplund, med flera.

DIGITAL PRENUMERATION

Missa inte!

Läs DN gratis fram till mars 2023.

Alla artiklar gratis fram till 28 februari 2023, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.