Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-03-20 20:30

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/varfor-ska-vi-halla-nere-antalet-medborgare/

DN DEBATT

DN Debatt. ”Varför ska vi hålla nere antalet medborgare?”

Stiftelsen bakom nya Nobelmuseet var inte lyhörda inför idén om att få en rejäl strandtomt i exempelvis Norsborg , och där skapa en Vetenskapsakademi för unga människor, varav många nysvenskar, skriver Cecilia Gyllenhammar.
Foto: AFP PHOTO

Välj rätt väg. Framtidens utmaningar kräver fler medborgare. Sverige klarar att under en period satsa stort på att få in människor i samhället. Vi får inte ge efter för den växande rasismen. Detta handlar om människor som i framtiden kommer att vara våra kolleger, vänner och familjer, skriver författaren Cecilia Gyllenhammar.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs gratis fram till nationaldagen.

Alla artiklar gratis fram till 6 juni, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.