Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-10-02 09:53

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/vart-reformarbete-fortsatter-vid-sidan-av-krisatgarderna/

DN DEBATT

DN Debatt. ”Vårt reformarbete fortsätter vid sidan av krisåtgärderna”

Vid sidan av att hantera den akuta krisen fortsätter reformarbetet i enlighet med den sakpolitiska överenskommelsen mellan Socialdemokraterna, Centerpartiet, Liberalerna och Miljöpartiet, skriver Magdalena Andersson (S) och Per Bolund (MP).
Foto: Janerik Henriksson/TT

DN DEBATT 15/4.

Magdalena Andersson (S) och Per Bolund (MP): Vid sidan av vårbudgeten har vi lagt fram fem extra ändringsbudgetar tillsammans med C och L.

Det råder bred samsyn i riksdagen om lägets allvar och vikten av snabbt agerande i kampen mot det nya coronaviruset. Tack vare stort ansvarstagande från oppositionspartierna har många av de krisåtgärder vi lagt fram redan kunnat träda i kraft. Det är ett styrketecken.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 27 november!

Alla artiklar gratis fram till 27 november, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.