Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-06-23 10:58

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/vart-reformarbete-fortsatter-vid-sidan-av-krisatgarderna/

DN DEBATT

DN Debatt. ”Vårt reformarbete fortsätter vid sidan av krisåtgärderna”

Vid sidan av att hantera den akuta krisen fortsätter reformarbetet i enlighet med den sakpolitiska överenskommelsen mellan Socialdemokraterna, Centerpartiet, Liberalerna och Miljöpartiet, skriver Magdalena Andersson (S) och Per Bolund (MP).
Vid sidan av att hantera den akuta krisen fortsätter reformarbetet i enlighet med den sakpolitiska överenskommelsen mellan Socialdemokraterna, Centerpartiet, Liberalerna och Miljöpartiet, skriver Magdalena Andersson (S) och Per Bolund (MP). Foto: Janerik Henriksson/TT

DN DEBATT 15/4.

Magdalena Andersson (S) och Per Bolund (MP): Vid sidan av vårbudgeten har vi lagt fram fem extra ändringsbudgetar tillsammans med C och L.

Det råder bred samsyn i riksdagen om lägets allvar och vikten av snabbt agerande i kampen mot det nya coronaviruset. Tack vare stort ansvarstagande från oppositionspartierna har många av de krisåtgärder vi lagt fram redan kunnat träda i kraft. Det är ett styrketecken.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in