Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-01-16 22:53

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/vi-bor-vara-oppna-for-en-regering-med-m-och-s/

DN Debatt

DN Debatt. ”Vi bör vara öppna för en regering med M och S”

Stefan Löfven räcker ut handen till C och L. Han har liksom inte upptäckt att dessa partier i många frågor står till höger om M, skriver Mikael Odenberg (M). På bilden statsminister Stefan Löfven (S) och Moderaternas partiledare Anna Kinberg Batra.
Stefan Löfven räcker ut handen till C och L. Han har liksom inte upptäckt att dessa partier i många frågor står till höger om M, skriver Mikael Odenberg (M). På bilden statsminister Stefan Löfven (S) och Moderaternas partiledare Anna Kinberg Batra. Foto: Jimmy Wixtröm IBL

Moderaterna måste nu ge tydliga besked i regeringsfrågan. Efter 2018 har vi att se fram emot en svag S-ledd eller en svag M-ledd regering. Ingendera kommer att ha kraft att genomföra nödvändiga reformer utan att samarbeta. Därför bör vi vara öppna för en regering mellan M och S. Dörren till SD bör stängas, skriver Mikael Odenberg (M).

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in