Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-06-08 03:39

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/vi-bor-vara-oppna-for-en-regering-med-m-och-s/

DN DEBATT

DN Debatt. ”Vi bör vara öppna för en regering med M och S”

Stefan Löfven räcker ut handen till C och L. Han har liksom inte upptäckt att dessa partier i många frågor står till höger om M, skriver Mikael Odenberg (M). På bilden statsminister Stefan Löfven (S) och Moderaternas partiledare Anna Kinberg Batra.
Foto: Jimmy Wixtröm IBL

Moderaterna måste nu ge tydliga besked i regeringsfrågan. Efter 2018 har vi att se fram emot en svag S-ledd eller en svag M-ledd regering. Ingendera kommer att ha kraft att genomföra nödvändiga reformer utan att samarbeta. Därför bör vi vara öppna för en regering mellan M och S. Dörren till SD bör stängas, skriver Mikael Odenberg (M).

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs gratis hela sommaren.

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 75 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.