Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-12-08 18:21

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/vi-borde-varit-tydligare-med-att-sjukhuset-skulle-bli-dyrare/

DN DEBATT

DN Debatt. ”Vi borde varit tydligare med att sjukhuset skulle bli dyrare”

Sjukhuset ska arbeta patientfokuserat och alla patienter får enkelrum. Här kommer alla specialister och kompetenser att samlas runt patienten, för gemensamma ronder, för att välja optimala behandlingsmetoder och för att svara på frågor från patienter och anhöriga, skriver artikelförfattarna.
Foto: Fredrik Funck

Första patienterna mottagna. Vi borde redan från början ha varit tydligare med att den totala kostnaden för nya Karolinska sjukhuset skulle bli högre än kostnaden för det så kallade OPS-avtalet. Medicinsk utrustning och utökade planer har tillkommit på vägen, skriver företrädare för alliansen i Stockholms läns landsting.

DIGITAL PRENUMERATION

Missa inte!

Läs DN gratis fram till mars 2023.

Alla artiklar gratis fram till 28 februari 2023, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.