Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-12-05 13:26

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/vi-finner-er-medskyldiga-till-ond-brad-foretagsdod/

DN DEBATT

DN Debatt. ”Vi finner er medskyldiga till ond bråd företagsdöd”

Produkt- och affärsutvecklingen i ett nytt företag måste ske i samspel med marknaden, skriver artikelförfattarna som efterlyser tydligare fokus på säljmetodik från dem som ska stötta nya entreprenörer.
Foto: Karl Henrik Edlund

Sverige rankas högt när det gäller innovation. Trots det går vart tredje ungt företag en för tidig död till mötes. Brist på säljkunskaper är en av de absolut vanligaste dödsorsakerna. Men hela skulden kan inte läggas på entreprenörerna, skriver en grupp verkställande direktörer, entreprenörer och programledare för Businesspodden.

DIGITAL PRENUMERATION

Missa inte!

Läs DN gratis fram till mars 2023.

Alla artiklar gratis fram till 28 februari 2023, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.