Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-08-15 17:15

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/vi-handelsanstallda-vill-klimatsakra-var-bransch/

DN DEBATT

DN Debatt. ”Vi handelsanställda vill klimatsäkra vår bransch”

Valet står mellan en omfattande omställning eller att bygga vidare på en handel baserad på ohållbar masskonsumtion riskerar att snabbt ta samhället från en kris till en annan, skriver artikelförfattarna.
Valet står mellan en omfattande omställning eller att bygga vidare på en handel baserad på ohållbar masskonsumtion riskerar att snabbt ta samhället från en kris till en annan, skriver artikelförfattarna. Foto: Gorm Kallestad/TT

DN DEBATT 18/9.

Handelsanställdas förbund: Att driva på omställningen av vår bransch och samhället som helhet är en facklig kärnfråga.

Därför presenterar vi nu en rad förslag till åtgärder för att snabbt ställa om handeln i en mer hållbar riktning. Förslagen är riktade till såväl politiker som företag i vår bransch.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 25 september!

Alla artiklar gratis fram till 25 september, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.