Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-10-03 02:47

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/vi-knutbyforaldrar-skrams-till-tystnad-av-asa-waldau/

DN DEBATT

DN Debatt. "Vi Knutbyföräldrar skräms till tystnad av Åsa Waldau"

Mor till två vuxna barn i Knutbyförsamlingen: Straffet för att kritisera metoderna i Knutby är att man aldrig mer får träffa sina barn. Jag vet att jag kanske aldrig mer får träffa mina barn. Det är straffet från Knutbygruppen om man kritiserar församlingens inriktning. Här är mitt sista rop på hjälp. Jag riktar mig till alla kristna församlingar och till alla föräldrar med barn i Filadelfiaförsamlingen i Knutby: ska vi tillåta att Åsa Waldau får fortsätta att föra våra barn vilse med sitt manipulerande ledarskap? Vi föräldrar ska inte behöva skämmas för att våra barn hamnat i detta. Vi ska inte behöva skrämmas till tystnad av Waldaus metoder. Det är om vi tiger som vi får skämmas. Då kommer varbölden i Knutby att bestå. Det skriver Ewa Westman, mor till två vuxna barn i Knutbyförsamlingen.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 27 november!

Alla artiklar gratis fram till 27 november, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.