Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-07-04 04:22

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/vi-maste-erkanna-reformen-av-polisen-misslyckades-delvis/

DN DEBATT

DN Debatt. ”Vi måste erkänna – reformen av polisen misslyckades delvis”

Den nya kriminaliteten för med sig en extremt låg våldströskel som kan få brutala konsekvenser för de människor som kommer i dess väg, skriver partiledare Ebba Busch Thor (KD) och Andreas Carlson (KD).
Den nya kriminaliteten för med sig en extremt låg våldströskel som kan få brutala konsekvenser för de människor som kommer i dess väg, skriver partiledare Ebba Busch Thor (KD) och Andreas Carlson (KD). Foto: Carl Bredberg

DN DEBATT 6/7. Rekordmånga poliser hoppar av samtidigt som vi nästan dagligen läser om nya skjutningar. Anmälningar samlas på hög eftersom antalet poliser inte räcker till. Vi måste erkänna att den stora omorganisation som initierades av Alliansen delvis är ett misslyckande, skriver partiledare Ebba Busch Thor (KD) och Andreas Carlson (KD).

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis hela sommaren!

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.