Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-12-08 06:32

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/vi-medger-sjalvkritiskt-att-vi-inte-rackte-till/

DN DEBATT

DN Debatt. "Vi medger självkritiskt att vi inte räckte till"

Socialdemokraterna gör en pudel om Ams-politiken: Här är vårt nya program som ska återupprätta arbetsförmedlingens status i grunden. Vi är djupt missnöjda med hur arbetsförmedlingen utvecklas. Verksamheten måste göras om i grunden. Vi är uppriktiga i vår självkritik. Även under vår tid var kvaliteten på arbetsmarknadsinsatserna för låg. Den yrkesinriktade utbildningen fungerade inte och antalet platser som inte ledde vidare till jobb blev för många. Så här vill vi göra om arbetsförmedlingen, skriver riksdagsledamöterna Sven-Erik Österberg och Luciano Astudillo som delar ordförandeskapet i socialdemokraternas jobbrådslag.

DIGITAL PRENUMERATION

Missa inte!

Läs DN gratis fram till mars 2023.

Alla artiklar gratis fram till 28 februari 2023, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.