Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-09-24 19:54

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/vi-star-till-forfogande-for-att-leda-en-koalitionsregering/

DN DEBATT

DN Debatt. ”Vi står till förfogande för att leda en koalitionsregering”

Vid budgetomröstningen 2014 blev det uppenbart för alla partier att Sverige­demokraterna inte tvekar att förvandla riksdagen till sin lekstuga för att själva vinna makt, skriver Stefan Löfven.
Foto: Erik Mårtensson/TT

DN DEBATT 4/9. Sverige behöver en stabil regering med stöd i riksdagen som förmår leda Sverige i en orolig tid. Om inget av de så kallade blocken får egen majoritet är det naturliga en blocköverskridande regering. Vi socialdemokrater kommer inte att samarbeta med eller göra oss beroende av Sverigedemokraterna, skriver Stefan Löfven (S).

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs gratis till lucia.

Alla artiklar gratis fram till 13 december, sen för halva priset i ett helt år (endast 75 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

  • DN.Prio

    Dagligt nyhetsbrev med handplockad läsning

  • DN.se

    Obegränsad tillgång till alla artiklar på DN.se

  • e-DN

    Tidningen i digital version (Ingår första 30 dagarna)

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.