Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-02-07 03:00

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/vi-startar-skola-for-4500-elever-i-saudiarabien/

DN DEBATT

DN Debatt. ”Vi startar skola för 4.500 elever i Saudiarabien”

Kunskapsskolan och svenska exportföretag står bakom företaget Kedtech som tillsammans med saudiska partners bygger ett campus i Jeddah, Saudiarabien. Skolan öppnar i september 2016 och på sikt ska 30 000 saudiska flickor och pojkar få en ­modern utbildning, skriver debattörerna.
Foto: Illustration: Kedtech

Bygger campus i Jeddah. Tillsammans med saudiska partners bygger vi en skola som ska öppna i september nästa år. Vi är övertygade om att en bättre skola för flickor och pojkar i tillväxtländer kan betyda mer för utvecklingen där – och i Sverige – än en aldrig så högljudd retorik i riksdagen, skriver Odd Eiken och Peje Emilsson, Kedtech.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs gratis fram till valborg!

Alla artiklar gratis till 30 april, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.