Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-09-22 05:07

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/vi-tar-fram-en-handfast-plan-for-en-omstart-av-sverige/

DN DEBATT

DN Debatt. ”Vi tar fram en handfast plan för en omstart av Sverige”

Klas Eklund (ordförande), Cecilia Malmström, Lars Calmfors och Maria Wetterstrand är fyra av medlemmarna i Omstartskommissionen som tillsatts av Stockholms handelskammare.
Foto: Johan Jeppsson/TT, Beatrice Lundborg, Anders Wiklund/TT, Niklas Thegerström

DN DEBATT 28/4.

Omstartskommissionen: Vi vill ge de politiska beslutsfattarna ett klokt och brett underlag för hur Sverige ska återvinna sin styrka.

I höst när budgetarbetet börjar och Riksdagen öppnar, vill vi bidra med en rejäl och handfast plan för hur Sverige kan starta om efter coronakrisen. Vi menar att det är fullt möjligt att tänka strategiskt och systematiskt även i brinnande kris.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs gratis till lucia.

Alla artiklar gratis fram till 13 december, sen för halva priset i ett helt år (endast 75 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

  • DN.Prio

    Dagligt nyhetsbrev med handplockad läsning

  • DN.se

    Obegränsad tillgång till alla artiklar på DN.se

  • e-DN

    Tidningen i digital version (Ingår första 30 dagarna)

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.