Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-02-09 07:41

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/vi-vill-ha-en-krisbuffert-i-stallet-for-budgetsloseri/

DN DEBATT

DN Debatt. ”Vi vill ha en krisbuffert i stället för budgetslöseri”

Vi gör inga önskelistor. Vi tar tag i Sveriges stora problem i dag så att vi i morgon kan ta fasta på Sveriges många möjligheter, skriver Ulf Kristersson (M) och Elisabeth Svantesson (M).
Foto: Tom Samuelsson/Moderaterna

DN DEBATT 6/10.

Ulf Kristersson (M) och Elisabeth Svantesson (M): Moderaterna säger nej till regeringens budget och 105 miljarder långa önskelista.

Det är ett historiskt slöseri vars enda tydliga syfte är att hålla ihop januarisamarbetet. I dag presenterar vi ett samlat politiskt alternativ med större resurser till rättsväsendet, en politik som minskar arbetslösheten och en krisbuffert för tuffare tider.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs gratis fram till valborg!

Alla artiklar gratis till 30 april, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.