Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-11-26 23:00

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/vi-vill-hitta-atgarderna-som-far-integrationen-att-fungera/

DN DEBATT

DN Debatt. ”Vi vill hitta åtgärderna som får integrationen att fungera”

När svenska folket med öppna svarsalternativ får ange vilken enskild integrationsåtgärd som är viktigast svarar 35 procent språket, skriver artikelförfattarna. Bilden från en SFI-lektion.
Foto: Pontus Lundahl/TT

DN DEBATT 16/11. Åtta av tio svenskar dömer ut integrationspolitiken i en ny undersökning. De håller politikerna ansvariga men tilltror dem inte om att ha några lösningar. Vi har engagerat oss i ett forskningsprojekt som söker efter lyckade åtgärder som kan bryta utanförskapet, skriver entreprenörerna Rune Andersson, Lars Backsell, Lovisa Hamrin och Dan Olofsson.

DIGITAL PRENUMERATION

Missa inte!

Läs DN gratis fram till mars 2023.

Alla artiklar gratis fram till 28 februari 2023, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.