Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-02-20 23:09

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/vi-vill-stotta-foretag-som-tar-steg-mot-hallbart-samhalle/

DN Debatt

DN Debatt. ”Vi vill stötta företag som tar steg mot hållbart samhälle”

En del av det arbete som startar i dag är en miljöpartistisk Sverigeturné som inleds av oss språkrör och som sedan följs av gröna företrädares resor ute i landet, skriver Miljöpartiets språkrör Gustav Fridolin och Isabella Lövin.
En del av det arbete som startar i dag är en miljöpartistisk Sverigeturné som inleds av oss språkrör och som sedan följs av gröna företrädares resor ute i landet, skriver Miljöpartiets språkrör Gustav Fridolin och Isabella Lövin. Bild: Thomas Karlsson, Paul Hansen

I dag börjar vi samla in företags kunskap och idéer om vägen mot ett mer hållbart samhälle. Målet är konkreta förslag om sänkta kostnader för att anställa, en skattepolitik för klimatomställning och jobb samt långsiktiga spelregler som stärker svenskt näringslivs möjlighet att vara föregångare, skriver Gustav Fridolin (MP) och Isabella Lövin (MP).

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in