Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-09-27 17:00

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/viktigt-att-vi-i-medierna-lyssnar-till-besvikna-kritiker/

DN DEBATT

DN Debatt. ”Viktigt att vi i medierna lyssnar till besvikna kritiker”

Videon är 35 min lång. Efter artikeln på DN Debatt möttes Jack Werner och DN:s chefredaktör Peter Wolodarski för att diskutera mediernas arbete under terrordådet i Stockholm.

De sociala medierna var i fredags en spegel av den fysiska verkligheten: orolig, osäker, och full av rykten. De som i stället vände sig till traditionella medier förväntade sig bekräftade uppgifter, men fick trots mediernas ansträngningar också obekräftade rykten. Vi journalister måste ta till oss kritiken. Vi kan alltid bli bättre, skriver Jack Werner.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs gratis till lucia.

Alla artiklar gratis fram till 13 december, sen för halva priset i ett helt år (endast 75 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

  • DN.Prio

    Dagligt nyhetsbrev med handplockad läsning

  • DN.se

    Obegränsad tillgång till alla artiklar på DN.se

  • e-DN

    Tidningen i digital version (Ingår första 30 dagarna)

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.