Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-02-27 07:24

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/ekonomi/allt-snabbare-affarer-nar-bomarknaden-hettar-till/

Ekonomi

Allt snabbare affärer när bomarknaden hettar till

”När jag är på jakt efter lägenhet bor jag på Hemnet. Man måste ringa mäklaren med en gång och gå på förhandsvisning så fort det blir aktuellt. Annars är risken stor att man går miste om lägenheten, för väldigt många säljs redan före den utannonserade visningen”, säger 24-årige André Hammer som är på jakt efter en bostadsrätt i Stockholm.
”När jag är på jakt efter lägenhet bor jag på Hemnet. Man måste ringa mäklaren med en gång och gå på förhandsvisning så fort det blir aktuellt. Annars är risken stor att man går miste om lägenheten, för väldigt många säljs redan före den utannonserade visningen”, säger 24-årige André Hammer som är på jakt efter en bostadsrätt i Stockholm. Foto: Alexander Mahmoud

Utbudet på villor och bostadsrätter är rekord­lågt. Och de saluförda bostäderna går åt snabbt. Inte sällan spikas affärerna i god tid före den planerade visningen.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in