Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.
Du följer nu ämnet: STOCKHOLMS STAD (sparas i Mitt DN)
Ekonomi

Apple byter ut Macbook-batterier gratis

Apple erbjuder att byta ut batterier på vissa datorer av modellen Macbook Pro, sedan ett komponentfel upptäckts.
Apple erbjuder att byta ut batterier på vissa datorer av modellen Macbook Pro, sedan ett komponentfel upptäckts. Other: Justin Sullivan/AFP

Teknikjätten Apple meddelar att ett komponentfel i ett begränsat antal datorer av modellen Macbook Pro har orsakat att inbyggda batterier expanderat. Företaget kommer därför erbjuda att dessa batterier byts ut gratis.

De aktuella datorerna är 13-tums Macbook Pro som tillverkades mellan oktober 2016 och oktober 2017, utan så kallad touch bar, säger företaget.

Läs mer: Apple varnar för att läcka – i pm som läcktes

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.
Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten att kommentera vissa artiklar. Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.