Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-08-08 17:42

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/ekonomi/apples-borsvarde-nara-magisk-grans/

EKONOMI

Apples börsvärde nära magisk gräns

Skulle bolaget överraska väldigt positivt kan Apple bli först med att spränga den magiska gränsen på en biljon dollar i börsvärde.
Skulle bolaget överraska väldigt positivt kan Apple bli först med att spränga den magiska gränsen på en biljon dollar i börsvärde. Foto: Mairo Cinquetti/REX

När Apple kvartalsrapporterar på tisdagskvällen handlar det som vanligt mest om Iphone – den senaste, men kanske mest de kommande. Skulle bolaget överraska väldigt positivt kan Apple bli först med att spränga den magiska gränsen på en biljon dollar i börsvärde.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 25 september!

Alla artiklar gratis fram till 25 september, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.