Du följer nu ämnet: STOCKHOLMS STAD (sparas i Mitt DN)
Ekonomi

Balfour Beatty fick ut bonusar

Företaget Balfour Beatty Rail fick inte bara 125 miljoner kronor i ersättning när kontraktet med Trafikverket bröts i somras — företaget har dessutom fått bonusar för att ha skött sitt uppdrag så bra, skriver Dagens Industri.

Trafikverket har betalat ut nästan 11,2 miljoner kronor ytterligare till BB Rail. Merparten är extraersättningar, men drygt 0,8 miljoner är bonus. Enligt Trafikverket gjorde företaget ett bra jobb det halvår det skötte om banorna.

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.
Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN nu möjligheten att kommentera artiklar på Ledare, DN Debatt, Kultur, Insidan och Sthlm. Kanske kan du bidra med andra synvinklar och fakta? Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.