Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-02-01 19:15

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/ekonomi/begagnade-mobler-ska-saljas-till-nya-agare-nordiska-initiativ-for-cirkular-ekonomi/

EKONOMI

Begagnade möbler ska säljas till nya ägare – nordiska initiativ för cirkulär ekonomi

Bild 1 av 2
Foto: Mjuk

Norden vill bli en exempelregion i världen för cirkulärt företagande. Till det hör att skapa en gemensam plattform för entreprenörer.

En av dessa nya aktörer är företaget Mjuk som driver e-handel för köp och försäljning av begagnade möbler. De startade i Finland och har nu även etablerat sig i Sverige.

– Det cirkulärekonomiska tankesättet har kommit ganska långt i Norden, det är en jättebra grogrund för startups, säger en av grundarna, Max Heino.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs gratis fram till valborg!

Alla artiklar gratis till 30 april, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.