Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-06-26 04:54

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/ekonomi/coops-nya-vd-forandringarna-kommer-att-svida/

EKONOMI

Coops nya vd: Förändringarna kommer att svida

Bild 1 av 2 Sonat Burman-Olssons familj bor mitt emellan två Coop-butiker på Lidingö. Hon betalade nyligen in medlemsavgiften på hundra kronor.
Foto: Lotta Härdelin
Bild 2 av 2 ”Jag älskar kontoret. Det andas Coop, det är grönt och naturligt och själv sitter jag på våningen ’Glöd’”, säger Sonat Burman-Olsson.
Foto: Lotta Härdelin

Sonat Burman-Olsson hämtades från Ica för att få ordning på den krisande kooperationen. I måndags gjorde hon sin första insats som ny vd för Coop Sverige och betalade in medlemsavgiften på symboliska hundra kronor.

Nu väntar ett hårt arbete för att få hela Coop-orkestern att spela i takt.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis hela sommaren!

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.