Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-12-07 07:45

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/ekonomi/coronakrisen-paverkar-jatteprojektet-alvstaden-skattebetalarna-kan-fa-betala/

EKONOMI

Coronakrisen påverkar jätteprojektet Älvstaden – skattebetalarna kan få betala

Så här kommer den nya Hisingsbron i Göteborg att te sig när den är klar. Till vänster syns hur delar av det så kallade Centralenområdet planeras som en del av jätteprojektet Älvstaden.
Foto: Tomorrow AB

Coronakrisen börjar leta sig in även i Göteborgs jätteprojekt Älvstaden, som inte bedöms kunna gå runt. Skattebetalarna riskerar att få en nota på runt två miljarder, enligt en ny rapport.

DIGITAL PRENUMERATION

Missa inte!

Läs DN gratis fram till mars 2023.

Alla artiklar gratis fram till 28 februari 2023, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.