Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-05-17 19:35

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/ekonomi/dagens-nyheter-inleder-samarbete-med-bookbeat/

EKONOMI

Dagens Nyheter inleder samarbete med Bookbeat

Foto: Alexander Mahmoud

Dagens Nyheter inleder ett samarbete med Bookbeat. Nu kan alla DN-prenumeranter lägga till ljudbokstjänsten till sin prenumeration.

DN Text

– Bookbeat har på kort tid växt fram som en stark spelare inom ljudböcker. Vi ser det som ett utmärkt komplement till vårt digitala erbjudande, säger Anna Åberg, chef för DN.se.

Erbjudandet kommer att vara tillgängligt för både nya och redan befintliga prenumeranter.

– Genom en sampaketering kan vi erbjuda ett förmånligt pris för de som är intresserade av att prova båda produkterna. Vi ser det som ett mervärde till våra prenumeranter, säger Anna Åberg.

Niclas Sandin, vd på Bookbeat, är mycket nöjd med samarbetet.

– DN har verkligen lyckats exemplariskt med att öka betalningsviljan för digitalt innehåll med hög kvalitet. För oss blir de då en klockren partner när vi förmodligen har likvärdiga målgrupper, säger han.

Dagens Nyheter har i dag över 150.000 digitala prenumeranter. Bookbeat, som även finns internationellt, har totalt 130.000 prenumeranter, varav majoriteten på den svenska marknaden.

Här kan du bli prenumerant på DN och Bookbeat samt lägga till Bookbeat till din befintliga DN-prenumeration.

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt