Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-02-25 03:21

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/ekonomi/din-ekonomi/genvagen-fran-mat-till-jord/

Ekonomi

Genvägen från mat till jord

Jenny Harlen häller matrester som blandats med den japanska bokashimetoden i trädgårdslandet.
Jenny Harlen häller matrester som blandats med den japanska bokashimetoden i trädgårdslandet. Foto: Helena Dahlgren
Snickra själv eller köpa färdig? En behållare för kompostering kan kosta från några hundra­lappar till flera tusen kronor. Ett nytt sätt att snabbt göra jord – med början i köket – är den japanska metoden bokashi.
Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in