Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-08-11 00:49

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/ekonomi/emma-lider-av-langtids-covid-kanns-som-att-huvudet-ska-explodera/

EKONOMI

Emma lider av långtids-covid: Känns som att huvudet ska explodera

39-åriga Emma Borgström har varit långtidssjuk i covid-19 i tio månader och genomgår nu undersökningar på Karolinska universitetssjukhusets multidisciplinära mottagning för långtidssjuka.
39-åriga Emma Borgström har varit långtidssjuk i covid-19 i tio månader och genomgår nu undersökningar på Karolinska universitetssjukhusets multidisciplinära mottagning för långtidssjuka. Foto: Lotta Härdelin

Emma Borgström, 39, har inte kunnat återgå till ett normalt liv sedan hon insjuknade i covid-19 i mars. Hon är en av de långtidssjuka unga högpresterande kvinnor som tycks bli allt fler, enligt covidmottagningarna.

– Jag var frisk och cyklade flera mil till jobbet tidigare, i dag orkar jag knappt stå upp, säger hon.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 25 september!

Alla artiklar gratis fram till 25 september, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.