Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-09-29 06:51

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/ekonomi/experternas-tips-for-lonesamtalet-det-ar-viktigare-an-nagonsin-bade-chefer-och-medarbetare-star/

EKONOMI

Experternas tips för lönesamtalet – det är viktigare än någonsin: ”Både chefer och medarbetare står inför ny utmaning”

Distansarbete och nya arbetsuppgifter kan ställa till problem när arbetsinsatserna under året ska summeras i lönesamtalet.
Foto: Henrik Isaksson/Piniro

Det årliga lönesamtalet närmar sig för många.

Men efter ett år som präglats av coronapandemin hopar sig frågetecknen kring vad distansarbete och nya arbetsuppgifter innebär för lönekuvertet.

– Hur pandemin kommer att prägla lönerevisionen får vi jättemånga samtal om. Det är ett väldigt aktuellt ämne, säger Agnes Rolka på Vision.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 27 november!

Alla artiklar gratis fram till 27 november, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.