Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-09-17 14:42

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/ekonomi/fa-de-senaste-nyheterna-fran-dn-direkt-pa-mobilens-hemskarm/

EKONOMI

Få de senaste nyheterna från DN direkt på mobilens hemskärm

Bild 1 av 2 DN:s nyheter direkt på hemskärmen, på Iphone.
Bild 2 av 2

Om du har uppdaterat till den senaste versionen av Iphones operativsystem kan du nu få DN:s nyheter direkt på hemskärmen. Så här går det till.

DN Text

Har du en telefon från Apple och uppdaterat till Ios14? Då kan du få de senaste nyheterna från Dagens Nyheter i en widget, dvs som en egen ruta, direkt på din hemskärm. Du väljer själv mellan olika storlekar, utseende och placering.

Det enda du behöver göra är att se till att du har senaste versionen av DN:s app på telefonen (välj Uppdatera i App-store). Sedan gör du så här:

1. Håll fingret på hemskärmen och tryck sedan på +

2. Sök efter DN:s widget i sökrutan

3. Välj bland tre widgetstorlekar och lägg till widget

4. Placera widgeten på hemskärmen

Funktionen finns för tillfället inte för Android-telefoner.

Ämnen i artikeln

Iphone
Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt