Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-02-19 03:35

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/ekonomi/farre-valjer-att-luncha-i-personalmatsalar/

Ekonomi

Färre väljer att luncha i personalmatsalar

Bild 1 av 2
Foto: DN
Bild 2 av 2 Hanna Sjölander, 26, student: Jag brukar inte köpa med mig mat så ofta. Eftersom jag är student tar jag med mig matlåda. Jag tror många lagar sin egen mat av ekonomiska skäl.
Foto: Paul Hansen

Personalrestaurangerna minskar sin försäljning. Samtidigt säljer matbutikerna mer lunchmat. ”Vi har haft en tydlig ökning av lunch­försäljningen det senaste året”, säger Kristofer Myrevik på Coop.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in